OOS_telefon Created with Sketch. 70 30 99 91 Vakttelefon 24/7
OOS_telefon Created with Sketch. 70 30 99 91 Vakttelefon 24/7

Om On & Offshore Elektro

On & Offshore Elektro er en totalleverandør av elektrotjenester til offentlige og private aktører innen offshore olje og gass, fornybar energi, havbruk, prosessindustri og samferdsel.

Selskapet ble etablert i 2020, og er et søsterselskap til vedlikeholds- og modifikasjonsselskapet On & Offshore Services AS.

On & Offshore Elektro (OOEL) kan levere både direkte prosjektstøtte eller skreddersydd bemanning til store og små prosjekter – alt etter kundens behov.

Selskapets hovedfokus er å opptre som en trygg problemløser for kunden på kort varsel. OOEL kan derfor på kort tid mobilisere ressursene og kompetansen som trengs for å kunne løse utfordringer som oppstår for kunden. OOEL dekker hele norsk sokkel. 

Som leverandør til offshore olje og gass, fornybar energi, havbruk, prosessindustri og samferdsel stilles det store krav til HMS og personell-sikkerhet. OOEL besitter derfor alt av sertifikater, godkjenninger og dokumentasjon som trengs for å levere sikre og komplette elektrotjenester.

Kontakt daglig leder Terje Aagesen på telefon 906 97 950 eller mail taa@ooel.no for mer informasjon om hva selskapet kan gjøre for ditt prosjekt. 

© 2021 On & Offshore Elektro AS / Design, kode og drift av Aptum AS