OOS_telefon Created with Sketch. 70 30 99 91 Vakttelefon 24/7
OOS_telefon Created with Sketch. 70 30 99 91 Vakttelefon 24/7

Fikk milliardselskapet OneCo som første kunde

On & Offshore Elektro har landet elektroselskapet OneCo som første kunde. Det første oppdraget blir å bygge ny kran for Macgregor ved OneCo`s yard på Andøya i Kristiansand.

OneCo har opplevd eksplosiv vekst i det siste, og er idag blitt et milliard-selskap med virksomhet over hele Skandinavia.

– Dette er en kunde og et oppdrag vi er veldig fornøyd med å få. At en aktør som OneCo viser oss tillit beviser at vi har kompetansen og erfaringen som skal til for å kunne jobbe for de store, sier Terje Aagesen, daglig leder i OOEL.

Skal ferdigstilles

Oppdraget innebærer at OOEL skal bygge og ferdigstille elektrosystemene ombord på kranen. Macgregor selv skal stå for styringssystemet.

– Dette er et helt topp oppdrag for oss, og noe som gir oss muligheten til å bygge opp en sterk referanse, fortsetter Aagesen.

Arbeidet skal etter planen sluttføres i løpet av året.

– Planen er at vi skal være ferdig i løpet av desember. Forhåpentligvis kan vi få videre oppdrag fra OneCo etter dette, og med det også muligheten til å ansette flere i OOEL.

For mer informasjon om oppdraget og jobben som gjøres for OneCo – ta kontakt med daglig leder i OOEL Terje Aagesen på telefon 906 97 950 eller mail taa@ooel.no

Alle nyheter

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
© 2021 On & Offshore Elektro AS / Design, kode og drift av Aptum AS